تبلیغات در اینترنتclose
توصیه های ماه مبارک رمضان
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
توصیه های ماه مبارک رمضان
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی توصیه هاتوصیه های ماه مبارک رمضان

تعداد بازدید : 230
نویسنده پیام
ebrahimtkd آفلاین



ارسال‌ها : 8
عضويت : 18 /12 /1393
تشکر ها: 1
تشکر شده : 1
توصیه های ماه مبارک رمضان
🌺ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺧﺪا🌺


🌺ثواب روزه در روزهای گرم

✅امام صادق (ع) فرمود:
اگر كسي در روز گرمي روزه بگيرد و تشنه شود، خداي سبحان هزار فرشته را موكل مي‌كند تا چهره او را مسح كنند و تا هنگام افطار به او بشارت دهند و هنگام افطار خداوند (عزوجل) مي‌فرمايد:
عجب معطري و چه بوي خوشي داري! فرشتگان من شاهد باشيد كه من او را آمرزيدم

🌺

خوراکی های انرژی زا برای روزه داران
خوراکی اول:شاهی است این سبزی حاوی فیتوکمیکال‌های فراوانی مانند گلوکوزینالات‌ها است که ترکیبات گیاهی هستند که از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کنند
خوراکی دوم:زرد آلو است ، زرد آلو حاوی مقدار زیاید ویتامین آ ، سی و پتاسیم می باشد. به دلیل قند و آبی که دارد تا ساعتها نیازهای بدن را تامین خواهد کرد.خوراکی سوم: انجیر است . این میوه ی خیلی کوچک سرشار از مواد مغذی بدن است. راحت هضم می شود و خوردن یک عدد انجبر به اندازه ی ۸ موز مفید می باشدخوراکی چهارم :توت‌فرنگی است، خوراکی پنجم: کدو سبز می باشد. این گیاه ، برای درمان مشکلات معده و گوارشی در ایام روزه داری مفید است. هم چنینبه خاطر داشتن آب فراوان (بیش از ۹۸ درصد) می‌تواند برای افرادی که هنگام سحر تمایلی به نوشیدن اب ندارند، ماده غذایی مناسبی باشد.خوراکی ششم: لوبیا چشم بلبلی است. به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین ب و فیبر و منزیم و روی. این خوراکی کم چرب و بدون کلسترول و حاوی سدیم است
🌹
ﺧﺮﻣﺎ

✅ حضرت علی (ع) می‌فرمایند:

خرما بخورید که در آن شفای دردها و امراض است.

خرما را ناشتا بخورید که از بین برنده انگل و کرم شکم است

زن‌های حامله از آن بخورند تا صاحب فرزندانی بردبار و مقاوم شوند.

🌺

پنج شربت ضد عطش خوشمزه

۱-شربت آبلیمو
یکی از شربت هایی که از قدیم در فصل گرم مورد مصرف قرار می‌گرفته، شربت آب‌لیمو است.
پایه اصلی این شربت، عصاره لیموترش است که با آب رقیق می‌شود و همراه مقدار کمی قند یا شکر مورد مصرف قرار می‌گیرد.
آب‌لیمو را به تنهایی نباید مصرف کرد زیرا آب‌لیموی رقیق نشده روی مینای دندان تأثیر می‌گذارد و باعث تخریب آن می‌شود. بنابراین بهتر است چه در غذا و چه در سالاد حتماً قبل از استفاده، آب‌لیمو را رقیق کنید.
جالب است بدانید که شربت آب‌لیمو جلوی گرمازدگی و عطش را می‌گیرد و مصرف آن در ماه‌های گرم و در مسافرت‌ها، به خصوص مسافرت‌های دریایی، بسیار مناسب است.
شربت آب‌لیمو زیانی ندارد و مصرف آن در هر سنی توصیه می‌شود.
آب‌لیمو خواص متعدد دیگری هم دارد که عبارتند از ضد تصلب شرایین، کاهش‌دهنده کلسترول، ضد برخی سموم از جمله تریاک، ضدتب و ضد کمبود ویتامین C.

۲- خاکشیر
شربت دیگری که خاصیت ضد عطش و گرمازدگی دارد، خاکشیر است. از قدیم به تجربه از شربت آن با آب سرد و کمی شکر در نواحی گرم به خصوص در فصل تابستان برای رفع عطش استفاده می‌کرده‌اند.
درباره خاکشیر باید اضافه کنیم که روی دانه آن موادی به نام لعاب وجود دارد. لعاب می‌تواند چند برابر وزن خود آب جذب کند و متورم شود و به شکل ژله درآید.
به این ترتیب، وقتی خاکشیر با آب مخلوط و کمی شکر هم به آن اضافه می‌شود، هم خوشمزه خواهد بود و هم لعاب آن منبعی برای آب بدن است.
نباید فراموش کرد که هر دانه خوراکی که مانند خاکشیر لعاب داشته باشد، می‌تواند به همین شکل عمل و کمبود آب بدن را جبران کند.

۳-تخم شربتی
جالب است بدانید که تخم شربتی دانه گیاه ریحان خوراکی است. این دانه‌ها درشت‌تر از خاکشیر و سیاه رنگ هستند.
وقتی تخم شربتی داخل آب ریخته می‌شود، روی آن لایه‌ای ژله‌ای تشکیل خواهد شد.
شربت آن ضد گرمازدگی و ضد عطش است و می‌توان گفت تخم شربتی و خاکشیر تقریباً خواص یکسانی دارند.
در ضمن، خاکشیر و تخم شربتی خاصیت مسهل و ملین داشته و مصرف آن‌ها برای جلوگیری از یبوست که در تابستان شایع می‌شود، مناسب‌تر است.

۴-عرق بیدمشک
بیدمشک نوعی بید است ولی این درخت در اول بهار و قبل از آنکه برگ بدهد، گل‌های زیبا و خوشبویی دارد. عرق بیدمشک از گل‌های این نوع بید که در ارومیه بسیار زیاد است، تهیه می‌شود.
گاهی از عرق بیدمشک بدون رقیق کردن استفاده می‌شود که خواصی نظیر تقویت‌کننده، آرام‌بخش، ضد گرمازدگی و مقوی قلب دارد. گاهی نیز به صورت
شربت آن را رقیق و مقداری شکر به آن اضافه می‌شود.
عرق بیدمشک علاوه بر ضد عطش بودن، خاصیت آرام‌بخشی و تقویت قلب نیز دارد و مطالعه‌های اخیر خواصی را که از قدیم به تجربه به آن نسبت می‌دادند، از نظر علمی به اثبات رسانده‌اند.

۵-گلاب

گلاب در حقیقت نوعی عرق گیاهی است که از گلبرگ‌های چند نوع گل محمدی تهیه می‌شود. گلاب ایرانی که به ویژه در ناحیه قمصر کاشان تهیه می‌شود، بسیار معروف است. گلاب که همان اسانس گل محمدی است، خواص دارویی زیادی دارد، از آن جمله می‌توان به ضد اسهال، ضد التهاب، افزایش‌دهنده میل جنسی، ضد نفخ، مقوی قلب، خلط‌آور، مقوی معده و اشتهاآور بودن آن اشاره کرد.
در ضمن، گلاب به برخی محصولات مثل فالوده، ستنی یا برخی شربت ‌ها افزوده می‌شود. گاهی نیز خود گلاب به شکل رقیق به حالت شربت به مصرف می‌رسد. این مایع در عین حال که خواص نامبرده را دارد در پیشگیری از عطش و گرمازدگی هم موثر است.
شربت سکنجبین

شکر 4 لیوان . سرکه انگور 1/2 لیوان . آب جوش 3 لیوان . نعنا تازه 5 شاخه

طرز تهیه : شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود و رنگ شکر طلایی شود ( آب اضافه نکنید و شکر را هم نزنید ، پس از ذوب شدن شکر قابلمه را به صورت دورانی تکان دهید تا شکر جابجا شود ) ، در این مرحله اب جوش را کم کم اضافه کنید.

پس از اینکه شیره به جوش امد شاخه های نعنا را اضافه کنید و پس از اینکه شربت غلیظ شد شاخه های نعنا را خارج کنید و سرکه را اضافه نمایید ، اجازه دهید شیره چند جوش بزند سپس از روی حرارت بردارید و کمی که خنک شد داخل شیشه بریزید.

شربت نعنا

طرز تهیه شربت سکنجبین ساده : سکنجبین را با مقداری آب مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید سپس چند قطعه یخ اضافه کنید ، با برگ نعنای تازه شربت را تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار : دستور تهیه این نوشیدنی نیز همانند قبلی است با این تفاوت که 1 عدد خیار را رنده کنید و به این نوشیدنی اضافه نمایید سپس سرو کنید.

جمعه 29 خرداد 1394 - 21:02
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ