تبلیغات در اینترنتclose
غذاهایی که باید در سفر به قشم بخورید
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
غذاهایی که باید در سفر به قشم بخورید
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی آیا می دانید...غذاهایی که باید در سفر به قشم بخورید

تعداد بازدید : 14
نویسنده پیام
amiralli96 آفلاین


ارسال‌ها : 190
عضويت : 26 /2 /1397
غذاهایی که باید در سفر به قشم بخورید
یکی از شادی بخش ترین تجربیات مهاجرت چشیدن مزه های تازه است , آداب و رسوم , فرهنگ وتمدن و چه بسا غذاهای ساکن مردمان در میهن های متعدد از جاذبه های ست که خیر صرفا به بسط صنعت توریسم امداد می نماید بلکه یاد ای شادی بخش و تجربه ای جدید برایتان به ارمغان می‌آورد . مسافرت به قشم سرزمینی با فضای سبز بی مانندش و ماجرا های افسانه ای به خودی خویش جذابیت های متعددی داراست , ولی به تمام این ها طعمی لذیذ و نو از طبخ ماهی و غذاهای محلی را هم طولانی تر فرمایید تا سفری خوشمزه را تجربه فرمایید ; درین مقاله ما غذاهای خوشمزه قشم که حتما می بایست آزمون فرمایید , معرفی می‌کنیم .
هواری
هواری یکی خوشمزه ترین غذاهای قشم است که وسیع ترین مواد آن را ماهی هور و برنج تشکیل می‌دهد , ولی از ماهی های دیگر هم می توان استفاده نمود ولی خویش مردمان محلی آن را با ماهی هور فراهم می نمایند
ماهی برشته
ماهی برشته یا این که ماهی کبابی از جمله غذاهای خوشمزه این جزیره قشنگ است , این طعام به نظر سطحی می‌آید و طعم آن خیلی نباید مختص باشد در حالی که‌این طور نیست ; با وجود این‌که ماهی برشته به عبارتی ماهی کبابی است البته زیرا با چاشنی منحصر فراهم می شود مزه مخصوص به شخصی دارااست
کلمبا
از آنجایی که به دور تا به دور قشم را آب فراگرفته است , ماهیگیری رونق بخش اعظمی داراست و در واقع یکی‌از بزرگترین کار های مردمان به شمار میرود به همین منظور اساس اکثر وقت ها غذاهای قشم ماهی است ; کلمبا از سایر غذاهای مشهور این حوزه‌ است که با ماهی و جو پرک شده صحیح می شود
زیبون
یکی دیگر از غذاهای اصیل قشم زیبون است که اتفاقا با ذائقه بیشتر مردمان هماهنگ است و مزه ماهی در تمام طعام پخش نمی‌شود
نان توموشی
این نان از نان های سنتی این حوزه‌ است که اکثرا راز سفره ها مشاهده میشود ; در تهیه و تنظیم این نان محلی علاوه بر پنیر و تخم مرغ از نوعی چاشنی منحصر به فرد که از خاک سرخ جزیره تهیه و تنظیم می شود هم استعمال می شود , به طور معمول نان توموشی با مهیاوه به عنوانی وعده ای بدون نقص می خورند .
برنج دیشو
یکی دیگر از غذاهای پرطرفدار قشم که اتفاقا طعمی شیرین داراست برنج دیشو است , این برنج در شهد رطب پخته می شود و در غایت با نوعی ماهی سرخ شده سرو می شود ; رطب هم جزو مواد خوراکی کلیدی مردمان این مرز و بوم است , برای همین در برخی از غذاها رطب به صورت حساس به کارگیری می شود .

پودینی
در منوی بخش اعظمی از رستوران های قشم پودینی یکی غذاهای مهم است که طرف داران متعددی داراست , طبخ پودینی با کوسه و یا این که سفره ماهی صورت می‌گیرد به‌این صورت که ابتدا کوسه تماما پخته می شود و گوشت آن از استخوان ها جدا شده و بعد از آن گوشت را له می نمایند و مجدد با صیفیجات معطر , گوجه خارجی , لیمو امانی ترکیب شده و مجدد تفت میخورد ; پودینی سفره ماهی و پودینی کوسه هر دو به همین روش مهیا می شود .
کاتوغ
کاتوغ از خورش های خوشمزه جنوبی است که با ماهی شور تنظیم می شود , در تهیه و تنظیم این خورش ابتدا نمک مازاد ماهی گرفته می شود و سپس یه خرده چاشنی به ماهی بیش تر می نمایند , آنگاه با آب پخته می شود تا جا بیفتد اما برای مزه دادن به آن از تمبر هندی هم استعمال می شود .

عنکاس
در صورتیکه اهل غذاهای شیرین می باشید عنکاس یک کدام از خوشمزه ترین آنها ست , درین طعام ماهی با شیره رطب پخته می شود و مزه شیرینی آن به خیر و خوبی احساس می شود . در روش پخت این خوراک ماهی را با شهد رطب و یه خرده آب می پزند , طبع سرد ماهی هم به یاری گرمای رطب به تعادل میرسد . بعداز پخته شدن ماهی آن را با سیب زمینی , گوجه , صیفی جات معطر و . . . سرو می نمایند ; این طعام نیز با ماهی نو مهیا می شود و نیز با ماهی کم آب , ماهی اساسی آن ماهی مرکب یا این که به عبارتی ماهی عنکاس است .
مهیاوه
مهیاوه در واقع نوعی سس ماهی است که گهگاه هم همراه با نان محلی قشم تحت عنوان وعده اساسی به کار گیری می شود ; برای مهیا کردن مهیاوه ماهی ساردین را شسته و منزه کرده وبعد از آن کم آب می نمایند , سپس ماهی کم آب شده را می کوبند و آنگاه با گشنیز , رازیانه و چاشنی های منحصر به فرد دیگر ترکیب می نمایند ; این ادویه را غالبا در کنار غذاهای جنوبی سرو می نمایند .

قشم خیر فقط میهن قصه های شگفت انگیز است بلکه غذاهای این حوزه‌ با مزه متفاوتشان تجربه ای نو برایتان رقم می‌زند اما اکثری از این غذاها تند می‌باشند , در صورتی به غذاهای تند آلرژی دارید حتما در میل کردن آنان احتیاط فرمایید .
تور قشم در میان تورهای داخلی دوستداران متعددی دارااست . تماشای جاذبه های توریسم جزیره , گشت و گذارهای ساحلی و خرید از بازار های محلی قشم خاطرات ماندگاری را در افکار جای می‌گذارد . در صورتی شما نیز از هوا داران قشم می باشید در کنار لذت بردن از جاذبه ها و تجهیزات تفریحی از تناول کردن غذاهای محلی قشم غافل نشوید .



سه شنبه 19 آذر 1398 - 13:23
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ